Assortiment

Bij Ammerlaan-Sosef hebben we 3 hoofdteelten

  • Celosia ‘Deep Purple’ Caracas
  • Primula Sweet Kisses
  • Cyclamen Fantasia Artic red

Op deze pagina laten we u graag zien wanneer we wat leverbaar hebben.

Primula Sweet Kisses

Deze Primula’s kweken wij sinds 2002, door jarenlange ervaring hebben we een mooi product weten te ontwikkelen. Met hun warme, vrolijke tinten zorgen deze plantjes voor veel gezelligheid. Verkrijgbaar in veel kleuren en drie soorten: Amore, Dolce en Romantica. Met voor ieder een favoriet, zijn de plantjes van Sweet Kisses heuse hartendieven, die je blijven verleiden. De ideale plant om, in de maanden december t/m april, binnen in huis te genieten van warmte en gezelligheid!


Klik hier voor de Sweet Kisses website met nog meer informatie

Celosia ‘Deep Purple’ Caracas

Deze fraaie Celosia’s met opvallende paarse pluimen kweken wij sinds 1995. Deze ideale tuin- en kamerplant kan wel tegen een stootje. Ze zijn dus goed geschikt voor vele omstandigheden, maar in de zon met vochtige voetjes doet ie het op z’n best. Een perfecte plant om iemand cadeau te geven, want iedereen kan ze verzorgen. We hebben ze leverbaar in potmaat 12, 17 en 19.

Klik hier voor meer informatie over Celosia ‘Deep Purple’ Caracas

Celosia “Hot Topic”

Zoals de naam al doet vermoeden, zal over deze nieuwe lijn veel gesproken worden deze zomer. Deze serie van 3 kleuren geeft u een gevoel van een vrolijke zomerdag, vol sprankelende kleuren en spannende vormen, kortom carnaval in Rio.

Klik hier voor Celosia Hot Topic

Cyclamen Fantasia Artic red

Deze serie Cyclamen staan bekend om hun lange houdbaarheid en de hoeveelheid bloemen welke ze geven. Wist u dat elk blad een bloem zal geven. Speciaal om uw kerstgevoel te versterken kweken wij de rood-witte variant in de maanden november en december.

Ammerlaan-Sosef is al sinds 1999 lid van Decorum Company, wilt u meer weten wat dit inhoudt en wat Decorum Company voor u kan betekenen, kijk dan hier.

Ammerlaan-Sosef is ook te vinden op de volgende portal:

Klik op het logo voor meer informatie