Wie zijn wij

Ammerlaan-Sosef is een moderne potplantenkwekerij van o.a. Celosia ‘Deep Purple’ Caracas, Primula Sweet Kisses en Cyclamen, midden in het hart van de tuinbouw, het Westland.

Op deze website proberen wij klanten en consumenten te informeren wie Ammerlaan-Sosef is en wat men met onze producten kan doen d.m.v. sfeerbeelden.

Ammerlaan-Sosef is sinds 1999 ontstaan nadat Ard Ammerlaan samen met zoon Jeffrey en medewerker Gertjan Sosef een samenwerking zijn begonnen. Na de oorspronkelijke teelten van Ard, potchrysanten en Celosia Caracas welke hij al jaren produceerde, heeft Ammerlaan-Sosef nu een jaarprogramma met Primula Sweet Kisses, Cyclamen en Celosia ‘Deep Purple’ Caracas en enkele andere soorten Celosia’s, waaronder de nieuwe Javalin en Vintage. Per jaar produceren we in totaal zo’n 5 miljoen planten. Door ruime ervaring met de producten, twee moderne kwekerijen en gemotiveerd personeel kunnen wij een constante goede kwaliteit leveren. Deze kwaliteitsprodukten verkopen wij veel onder het Decorum merk. Daarnaast hebben we vele jaren ervaring in de Engelse retailmarkt. Jaarlijks leveren wij aan ASDA, Tesco, Morrisons, Sainsbury en B&Q. Deze klanten vragen om foutloos werk, deze ervaringen neem je automatisch mee naar overige klanten. De afgelopen jaren gebruiken we ook steeds meer biologische bestrijdingsmiddelen, mede hierdoor hebben we al jaren de MPS-A, MPS-GAP/SQ certificeringen en sinds medio 2018 ook het Product Proof label voor al onze producten.